Wie zijn we


who we are pic


Hallo,

We zijn Ronny & Yolande en emigreerden in 2007 vanuit België naar Zuid-Afrika.
De liefde voor de natuur en het belang om vreemde culturen te verkennen en te begrijpen samen met een wereldwijde reiservaring is de basis van de service die Pongoa Travel aan hun klanten geeft. Vooral de persoonlijke service en begeleiding tijdens uw vakantie is één van de grootste zorgen van Pongoa.
Een aantal dagen verblijf in Ponciana Superior Guesthouse, de B&B, die we in 2007 opgestart hebben is de perfecte start of afsluiting van uw reis. Na reizen in Zuid-Amerika, de Caraiben, Sri Lanka, Canada en de Verenigde Staten, viel de aandacht op het Afrikaanse continent. Na een eerste bezoek aan Senegal, liep het Afrikaanse gevoel door de aderen en vanaf dat moment besloten we dat Afrika altijd een deel van ons zou zijn. In de jaren daarna volgden meer bezoeken aan Tunesië, Egypte, Ghana, Togo, Benin, Gambia, Kenia, Tanzania, Zambia en na de immigratie naar Zuid-Afrika werden ook Namibië, Swaziland, Lesotho, Botswana, Zambia en Zimbabwe verkend.

Vandaag is de kennis van al deze reizen samengebracht om het meest complete pakket, dat de noden aan een verre en onbekende bestemming vereist, aan ons reizigers aan te kunnen bieden.

Ronny, is een gekwali­ceerde Zuid-Afrikaanse Nationale Gids, die verschillende talen (Nederlands, Afrikaans, Engels, Duits en Frans) spreekt en hij is uw ideaal contact om het Zuid-Afrikaanse continent te verkennen.

Bovendien is hij een verwoed fotograaf en alle foto’s in deze catalogus zijn door hem genomen.

Bezoek ons via onze websites :

www.pongoa-travel.com
www.guesthouseponciana.co.za

 Facebook Pagina’s :

Pongoa Travel & Tours

Pilanesberg National Park by Pongoa Travel

Namibia by Pongoa Travel

Ponciana Superior Guesthouse

 


.

 

 

 

.

 

.


 

.

.

.

.

.

.

.