Ons Vervoer

airballoon

Om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken gebruiken we vervoer dat aangepast is aan de noden van uw reis.
Zo hebben we voor onze city-dagtrips en trips die over goede wegen verlopen een zeer luxueuze Peugeot 807 HDi met 6 lederen captain chairs die u een perfect rijcomfort en uitzicht verzekeren. Voor het zwaardere werk en onze meerdaagse trips doen we beroep op onze volledig uitgeruste Pongoa Landrover Defender 2,5 Tdi, de 4×4 die destijds Afrika veroverde.
Met 7 zitplaatsen, een dubbele 140 I dieseltank, een extra watertank van 45 I, winch vooraan, ijskast, liftjack, radioverbinding, verstralers, Off road GPS Tracks for Africa, sateliettelefoon, dual batterij systeem zodat tijdens de reis laptops, camera’s en telefoons constant kunnen worden opgeladen, sterk bagagerek en topboxen voor het veilig opbergen van de bagage, is dit een auto waarmee we dagen kunnen overleven in de meest ruige gebieden van Afrika. Men zegt terecht :’ Where the road stops, the Landie goes on’.
Deze auto heeft in het verleden, toen we in Botswana rivieren en moerassen hebben doorkruist, al bewezen dat hij het zware werk niet schuwt. In geval er een grotere groep ( 6 tot 8 personen) zou deelnemen rijden we met een extra 4X4 – een Mitsubishi Pajero Sport – tevens een zeer comfortabele en degelijke 5-zitter. Voor de gasten die in Ponciana Superior Guesthouse verblijven en in de onmiddellijke omgeving daguitstappen willen doen staan onze 2 scooters ( 125 cc en 150 cc) met bagagekoffers ter beschikking. Deze kunnen op een daghuurbasis gereserveerd worden. Het is zalig om in onze omgeving met het ideale weer rond te kunnen toeren en op verschillende interessante punten halt te kunnen houden.
Last but not least is er natuurlijk ook de mogelijkheid om bij uw aankomst op de Luchthaven van OR Tambo een huurauto of te halen en zelf het stuur in handen te nemen om naar Ponciana Superior Guesthouse te rijden en van daaruit uw eigen programma te verzorgen. Een internationaal rijbewijs is vereist. We kunnen alles voor u regelen zodat de auto bij uw aankomst gereserveerd is en snel kan afgehaald worden zodat u weinig tijd verliest. Mits een kleine toeslag kan tevens een GPS gehuurd worden in de huurwagen. Indien u verkiest kan u ook met een shuttle service naar Ponciana gebracht worden.

Landrover

4x4 car

 

 

 

 

 

.

 

bikes

Shuttle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *