Pongoa Travel


Pongoa Travel Page pic


Pongoa Travel is sinds 2008 een touroperator en is gevestigd in Hartbeespoortdam (Ifafi­) in de Noord West Provincie van Zuid Afrika. We begeleiden onze reizigers in het Engels, Afrikaans, Frans, Duits en Nederlands. Wij zijn gespecialiseerd in reizen en trips voor de individuele reizigers en /of groepen, die de klant meestal zelf samenstelt, met maximaal van 6 tot 8 personen.

Alle reizen worden uitgevoerd met onze comfortabele auto’s: een Peugeot 807 voor de stad en culturele uitstapjes en de Pongoa Landrover Defender en Mitsubishi Pajero Sport voor de safari’s en off‑-road ervaringen. Wij maken offertes voor iedereens interesse, budget en naargelang de tijd en periode dat U wilt reizen. Pongoa Travel heeft een ongekende passie en enthousiasme voor de Afrikaanse bevolking en cultuur en we combineren dit met onze uitgebreide kennis van de flora en fauna van Afrika.
Ons motto is FLEUR : Flexibiliteit
                                            Luxe tot Back to Basic
                                            Exclusiviteit
                                            Uniek
                                            Rechtstreeks en persoonlijke klantenservice

Met onze jarenlange reiservaring krijgt u een individuele begeleiding en tonen we u het beste van de Zuid-Afrikaanse landen. Wanneer u met ons reist zult u al snel beseffen waarom.giraffe
Wij organiseren ook begeleide tochten van 5 tot 14, 21 dagen overal in Zuid-Afrika. Hoogtepunten zijn de Kruger en Panorama Route – Kwazulu Natal en St Lucia Wetlands.
Onze grensoverschrijdende avontuurlijke reizen naar Botswana, Zimbabwe (Victoria Falls), Namibië, Lesotho en Swaziland van 8-21 dagen zijn erg populair bij onze klanten. Deze reizen worden aangeboden in een accommodatiegamma van exclusief tot luxe, standaard, maar ook back to basic. Sommige van de off‑-road trips zijn alleen mogelijk met verblijf in de daktenten op de jeeps, die het Afrikaanse avontuur natuurlijk helemaal compleet te maken.
Wilt u het interessante gebied rond Hartbeespoortdam verkennen, andere delen van Zuid-Afrika bezoeken of verkiest u om in de voetsporen van Livingstone te stappen en de echte Afrikaanse natuur te ontdekken in Botswana en door de wildernis van Chobe, Savuti, Moremi, Okavango Delta of Makgadikgadi Pans te trekken – Reizen met Pongoa Travel is dan uw keuze !! Iemand moet genieten van het leven, laat U het zijn ! Iemand moet levenservaringen opdoen, laat U het zijn !
Iemand moet een droom hebben, laat U het zijn ! Iemand moet naar Afrika om dit prachtig continent te bezoeken, laat U het zijn ! Iemand moet dit allemaal perfect voor U regelen, laat het Pongoa Travel zijn !!!
Ronny zijn motto is dan ook : ‘Don’t dream your life – live your dream!!’

 .

 


.

 

 

.

 

.


 

.

.

.

.

.

.

.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *